Intraverte

Home

Uw kind staat centraal!

Mijn kind heeft een onhandige motoriek, mijn kind valt vaak, mijn kind heeft moeite zich te concentreren, mijn kind heeft weinig zelfvertrouwen, mijn kind heeft boze buien, mijn kind heeft schrijfproblemen. Dit zijn een aantal voorbeelden van hulpvragen waarbij Intraverte uw kind kan helpen.

Intraverte begeleidt kinderen met hulpvragen over gedrag, bewegen en sensomotoriek. Spelenderwijs helpen onze Kinderoefentherapeuten en Psychomotorische therapeuten mee aan hun ontwikkeling.

De situatie thuis en op school zijn van invloed op de ontwikkeling van kinderen. Daarom betrekken wij zowel ouder(s)/verzorger(s) als de leerkracht/intern begeleider bij het traject.

driehoek

            button-home button-home2

“Intraverte onderscheidt zich door een eigen visie, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Multidisciplinair behandelen is als basis verankerd in de organisatie. Er is een open cultuur waardoor het mogelijk is te blijven innoveren.”

(Citaat uit het toetsingsrapport bij de Plus-Praktijk toekenning namens enkele (grote) zorgverzekeraars 1-9-2016)

Intraverte is in 2017 beoordeeld door 134 (ouders van) patiënten en heeft als cijfer een 8,7 gekregen.  Certificaat 2017 Intraverte.

hca-plus-praktijk-2016-2018


Privacyreglement Intraverte

MENU