Werken bij

Afstudeer Stagiair Oefentherapeut Cesar of Mensendieck

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen

Zit jij in je laatste schooljaar en ben jij op zoek naar een leerzame afstudeerstage? Dan is Intraverte misschien wel de werk- en ontwikkelplek die jij zoekt. We bieden je namelijk de kans om te blijven plakken en door te groeien. Afscheid nemen bestaat immers niet.

Afstudeer Stagiair Oefentherapeut Cesar of Mensendieck

Wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind? En zoek je een toffe stageplek om je afstudeerstage te voltooien? Dan hebben we goed nieuws. Afstuderen met vlag en wimpel kan bij ons!

We zijn op zoek naar 4e-jaars afstudeerders van de opleiding Oefentherapie Cesar of Mensendieck. Ons hoofdlocatie zit misschien wel in Epe, maar je bent vrij om in je eigen regio de afstudeerstage te volbrengen. Intraverte is namelijk in meerdere regio’s te vinden. Da’s mooi makkelijk.

 

“Na mijn afstudeerstage ben ik bij Intraverte gebleven, omdat het meteen als eigen voelde. Intraverte gaf mij namelijk de mogelijkheid om te groeien tot de Kinderoefentherapeut die ik vandaag ben.”

Inge de Boer – Kinderoefentherapeut regio Midden

Over Intraverte

Waarom wij elke dag naar ons werk gaan, is heel simpel: wij willen kinderen helpen groeien in hun ontwikkeling. Intraverte is al ruim 25 jaar een multidisciplinaire praktijk gericht op kinderen met een hulpvraag op het gebied van bewegen en gedrag.

Wij zijn er voor kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat. Bijvoorbeeld voor kinderen die moeite hebben met bewegen en samenspelen, weinig zelfvertrouwen hebben, zich niet goed kunnen concentreren in de klas, of soms heel boos kunnen worden en eigenlijk niet goed weten hoe ze daarmee om kunnen gaan. Maar ook wanneer motorische vaardigheden achterblijven zoals schrijven, fietsen, klimmen en rennen. Wij helpen kinderen door aan te sluiten op de eigen ontwikkeling van een kind; via spel en beweging!

Onze missie en visie

Intraverte is de ontwikkelplek van iedereen. Ieder mens is uniek, anders in eigenheid en gelijk aan anderen. Ieder mens verdient een plek om kansrijk, veilig en gezond te leven, en om van daaruit mee te doen en bij te dragen.

Waarom is dit iets jou?

  • Je hebt zin om jezelf te specialiseren op het gebied van kinderen en hun ontwikkeling.
  • Je kunt je vinden in onze missie en je wil jezelf graag verder ontwikkelen als Oefentherapeut to be.
  • Je volgt de opleiding Oefentherapie Cesar of Mensendieck en je wil het liefst ergens blijven plakken na een te gekke afstudeerstage.
  • Je bent enthousiast, je leert graag en je houdt van gezelligheid.

Wat bieden wij jou?

  • Een stagevergoeding.
  • De geaccrediteerde opleiding Gedrag in Beweging.
  • Een open werksfeer en fijne collega’s.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het vak.
  • Klikken we goed? Dan blijf je na je stage toch gewoon plakken. Baangarantie gegarandeerd!
  • Inspiratiedagen en bedrijfsuitjes met iedereen van Intraverte (afgelopen keer zijn we gaan waterskiën, hoe ‘cool’ is dat?!).

Solliciteren? Ja, leuk!

Hopelijk ben je net zo enthousiast als ons en zien we je sollicitatie snel tegemoet. Dit kan al met een belletje, mailtje of zelfs een appje. Die keuze laten we geheel bij jou. Je kunt contact opnemen met Charisa. Zij is te bereiken via charisavanzoeren@intraverte.nl of via 06 – 598 221 86. Wie weet tot binnenkort!