Werken bij Intraverte

Ga elke dag met een voldaan gevoel naar huis! Intraverte is al ruim 25 jaar een multidisciplinaire praktijk gericht op kinderen met een hulpvraag op het gebied van bewegen en gedrag. Wij zijn er voor kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat. Bijvoorbeeld voor kinderen die moeite hebben met bewegen en samenspelen, weinig zelfvertrouwen hebben, zich niet goed kunnen concentreren in de klas, of soms heel boos kunnen worden en eigenlijk niet goed weten hoe ze daarmee om kunnen gaan. Maar ook wanneer motorische vaardigheden achterblijven zoals schrijven, fietsen, klimmen en rennen. Wij helpen kinderen door aan te sluiten op de eigen ontwikkeling van een kind; dus via spel en beweging!

Bij Intraverte zijn we ervan overtuigd dat gelukkige collega’s het meeste kunnen betekenen voor kinderen en hun ouders die hun aandacht vragen. Iedere dag werken we met ruim 85 collega’s om kinderen te helpen met hun groei, ontwikkeling en welbevinden. Van oefentherapeuten tot HR hunters, van orthopedagogen tot administratiemedewerkers, van psychomotorische therapeuten tot communicatie professionals. Samen creëren we de mooiste momenten met elkaar, zodat iedereen aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaat. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan de maatschappij? Sluit je aan bij de Intraverte familie!

Check onze vacatures hieronder!

GZ Psycholoog

Locatie: Dronten 8-16 uur Bekijk vacature

Zoek je een organisatie waar samenwerking, inspiratie en vertrouwen belangrijke waardes zijn? Werk je graag samen binnen een multidisciplinaire praktijk? Dan ben jij de GZ Psycholoog die wij voor 8-16 uur zoeken!

(Kinder)Oefentherapeut

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind? En ben je voorstander van leren middels spel en beweging? Dan ben jij misschien wel de (Kinder)Oefentherapeut die wij zoeken. En wie weet zijn wij juist wel die werk- en ontwikkelplek die jij dan weer zoekt. #matchmadeinheaven

Ergotherapeut

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Ben jij die unieke collega met een persoonlijke gedrevenheid waarmee je elke dag hoogwaardige zorg biedt aan kinderen en hun ouders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zijn wij het bedrijf dat vertrouwen & verantwoordelijkheid geeft, en jou de vrijheid om je taken uit te voeren op je eigen manier? (JA) Dan ben jij op zoek naar ons! #perfectmatch

Psychomotorisch Therapeut

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Ben jij de unieke collega die dezelfde visie deelt als ons en zich vol inzet ten dienste van de natuurlijke ontwikkeling van kinderen en van zichzelf? En ben jij iemand waarmee we kunnen lachen tijdens onze inspiratiedagen? Dan zit je bij Intraverte aan het juiste adres! :)

Afstudeerstage Oefentherapeut Cesar of Mensendieck

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Zit jij in je laatste schooljaar en ben jij op zoek naar een leerzame afstudeerstage? Dan is Intraverte misschien wel de werk- en ontwikkelplek die jij zoekt. We bieden je namelijk de kans om te blijven plakken en door te groeien. #afscheidnemenbestaatniet