Werken bij Intraverte

Ga elke dag met een voldaan gevoel naar huis! Intraverte is al ruim 25 jaar een multidisciplinaire praktijk gericht op kinderen met een hulpvraag op het gebied van bewegen en gedrag. Wij zijn er voor kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat. Bijvoorbeeld voor kinderen die moeite hebben met bewegen en samenspelen, weinig zelfvertrouwen hebben, zich niet goed kunnen concentreren in de klas, of soms heel boos kunnen worden en eigenlijk niet goed weten hoe ze daarmee om kunnen gaan. Maar ook wanneer motorische vaardigheden achterblijven zoals schrijven, fietsen, klimmen en rennen. Wij begeleiden kinderen door aan te sluiten op de eigen ontwikkeling van een kind; via spel en beweging!

Bij Intraverte zijn we ervan overtuigd dat gelukkige collega’s het meeste kunnen betekenen voor kinderen en hun ouders die hun aandacht vragen. Iedere dag werken we met ruim 90 collega’s om kinderen te helpen met hun groei, ontwikkeling en welbevinden. Van oefentherapeuten tot HR hunters, van orthopedagogen tot administratiemedewerkers, van psychomotorische therapeuten tot communicatie professionals. Samen creëren we de mooiste momenten, zodat iedereen aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaat. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan de maatschappij? Sluit je aan bij de Intraverte club!

 

Check onze vacatures hieronder!

 

 

Zoek je een leuke baan in de zorg, een stageplaats of ben je geïnteresseerd in hoe wij kinderen begeleiden? En wil je voordat je solliciteert net even wat meer informatie ontvangen? Dan drinkt Charisa graag digitaal een kop koffie of thee met jou!

Ons Intraverte café is op meerdere momenten per week geopend via Microsoft Teams. Een reservering voor ons café kun je makkelijk online maken via WhatsApp: 06-59822186 of via email: charisavanzoeren@intraverte.nl. Zien we je binnenkort?

Charisa Intraverte café

(Kinder)Oefentherapeut

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind? Ben je voorstander van leren middels spel en beweging? Dan ben jij misschien wel de (Kinder)Oefentherapeut die wij zoeken. En wie weet zijn wij juist wel die werk- en ontwikkelplek die jij dan weer zoekt. Match made in heaven.

Ergotherapeut

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Ben jij die unieke collega met een persoonlijke gedrevenheid waarmee je elke dag hoogwaardige zorg biedt aan kinderen en hun ouders? Dan zijn wij het bedrijf dat vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid biedt, zodat jij je taken op je eigen manier kunt uitvoeren. De perfecte match?!

Psychomotorisch Therapeut

Locatie: Meerdere regio's NL 2 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Ben jij de unieke collega die dezelfde visie deelt als ons en zich vol inzet ten dienste van de natuurlijke ontwikkeling van kinderen en van zichzelf? En ben jij iemand waarmee we kunnen lachen tijdens onze inspiratiedagen? Dan zit je bij Intraverte aan het juiste adres! :)

Afstudeer Stagiair Oefentherapeut Cesar of Mensendieck

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Zit jij in je laatste schooljaar en ben jij op zoek naar een leerzame afstudeerstage? Dan is Intraverte misschien wel de werk- en ontwikkelplek die jij zoekt. We bieden je namelijk de kans om te blijven plakken en door te groeien. Afscheid nemen bestaat immers niet.

Orthopedagoog

Locatie: Meerdere regio's NL 3 - 5 werkdagen Bekijk vacature

Wil jij helpen om een omgeving te creëren die kinderen (en hun ouders) ondersteunt in hun ontwikkeling als dat, om wat voor een reden dan ook, tijdelijk nodig is? Misschien kunnen we dan binnenkort wel eens een kopje koffie drinken om kennis te maken. Wie weet vullen we elkaar hartstikke goed aan en werk je binnenkort bij ons. Heel leuk!