new

Betekenisvol werk

Bij Intraverte werken we aan de ontwikkeling van kinderen. Je zet je in voor een maatschappelijk belang. De collega’s binnen Intraverte ervaren dit als zeer betekenisvol. Je maakt immers het verschil voor kinderen, en je zal dus je steentje bijdragen aan de maatschappij!

new

Persoonlijke ontwikkeling

Binnen Intraverte is er ruimte voor eigen ontwikkeling en stimuleren we zelfeigenaarschap hierin. Je krijgt veel vrijheid om je taken uit te voeren op je eigen manier. Jij bent de persoon die precies goed is voor de taak die je gaat uitvoeren, want je hebt je opleiding succesvol afgerond en je bent vooral jezelf! We moedigen een pro-actieve houding aan, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden in taken en rollen. Je collega’s staan uiteraard voor je klaar als je hulp nodig hebt.

new

Verbinding

Verbinding tussen collega’s vinden we belangrijk. Daarom organiseert Intraverte diverse evenementen voor medewerkers waaronder teamdagen en inspiratiesessies. Tijdens deze evenementen worden workshops aangeboden en staat gezelligheid centraal. Nog niet te praten over de ludieke en sfeervolle personeelsfeesten, georganiseerd door onze eigen Pretcommissie. Dat wordt lachen!

new

Vrijheid en flexibiliteit

We werken samen met diverse collega’s in een multidisciplinair team. Er is veel vrijheid in de manier van werken, dagindeling, werkplekken en extra verlof. We vinden het belangrijk om in contact met elkaar te zijn en de Intraverte sfeer te blijven proeven. Door dat praatje bij de koffieautomaat voel je je nou eenmaal thuis, ook al ben je op kantoor. Zo blijven we elkaar ontmoeten en inspireren. Maar uiteraard zien wij ook de voordelen van je eigen werkplek en je eigen dagindeling voor een betere ‘work-life balance’.

new

Informele cultuur vol gemak

Je komt te werken in een gezellige omgeving met korte lijnen en een informele cultuur. Overal hangt er een open sfeer, want we houden niet van hiërarchie. Je kunt bij iedereen binnenlopen, we zijn behulpzaam, geïnteresseerd en houden van aanpakken. Doordat we behulpzaam zijn, worden o.a. de therapeuten ontlast in zijn of haar administratie. Het bedrijfsonderdeel Service & Ondersteuning ondersteunt de therapeuten hier zoveel mogelijk in. Da’s mooi meegenomen!

new

Het loon(t)

We zijn er trots op dat we een goed en eerlijk salaris aanbieden. Deze salarissen zijn interessesant voor zowel de starter, de ervaren medewerker, als de herintreders. Bovenop je salaris ontvang je, afhankelijk van je leeftijd, iedere maand spaargeld. Heb je een vakantie op de planning, ga je het huis verbouwen, of ga je toch alvast sparen voor later? Wat je er mee doet, is geheel aan jou. Het is in ieder geval leuk meegenomen! Als je bij ons in dienst treedt, dan ontvang je uiteraard ook een goede laptop en smartphone. Zo kunnen we je altijd stalken, uh bereiken. 😉

new

Extra verlof

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom biedt Intraverte haar medewerkers een vakantieregeling aan. Voor onze therapeuten betekent dit dat zij 8 weken betaald vakantie kunnen opnemen. Wie wil dat nou niet?  #workhardplayhard

new

Rustgevende omgeving

Ben je op locatie in Epe? Dan begint je werkdag gelijk goed! Als je in de ochtend jouw auto uitstapt, is het enige wat je hoort een fluitend vogeltje. Ons kantoor is namelijk gelegen in een prachtig landschap; Landgoed Tongeren. Een omgeving vol bos en heide waar je tijdens een drukke werkdag toch nog helemaal tot rust kan komen.