Tijd voor mij!

TIJD VOOR MIJ!

‘Ik voel mezelf een stuk blijer, want ik heb geleerd dat je positieve gedachten kunt gebruiken.’

In de praktijk van Intraverte hebben we kinderen dit al heel vaak horen zeggen. Maar wat we ook vaak gehoord hebben, is dat de ouders van deze kinderen de praktijkbegeleiding vroeger als kind hebben gemist. Voor die ouders is het programma “Tijd voor mij!” ontwikkeld, want ook jij als ouder mag er zijn! Het programma “Tijd voor mij!” helpt ouders om een pas op de plaats te maken en jezelf even op 1 te zetten.

Heb jij soms het idee dat je een leukere moeder of vader voor je kind moet zijn, maar heb je ook het gevoel dat je meer ik-tijd nodig heb? Vind je het lastig om deze twee vraagstukken met elkaar te combineren? Dan is het programma “Tijd voor mij!” iets voor jou. Met dit korte programma leer je hoe je je plek in het systeem terug kunt vinden én hoe je tijd voor jezelf creëert.

Tijdens “Tijd voor mij!” krijg je een aantal vraagstukken voorgeschoteld waarmee je in rust met jezelf en met je coach aan de slag gaat. Jouw ideale balans tussen rust en actief zijn, gaat hand in hand met het ontdekken waar jij blij van wordt. Hoe kun je datgeen waar je blij van wordt, verbinden aan de taken die jij hebt als ouder, partner, in je baan en in je vriendenkring?

Voor meer informatie over het programma verwijzen we je graag door naar Intraverte Reset.

Meer informatie