Chantal Otterspeer
img

Hoi, mijn naam is Chantal. Ik ben opgeleid tot ontwikkelingspsycholoog (kind en jeugd) en daarna tot GZ psycholoog. Dat betekent dat ik er ben voor kinderen en hun ouders, als er thuis of op school dingen lastig gaan. Ik doe dit werk nu ruim 20 jaar, samen met kinderen en hun ouders. Het samenwerken vind ik erg fijn en belangrijk in mijn werk. Ik heb veel ervaring met hechtingsproblemen, trauma en ontwikkelingsproblemen.

Werken bij Intraverte spreekt mij aan, omdat Intraverte het uniek zijn van elk kind centraal heeft staan, en op een speelse en laagdrempelige manier helpt om veranderingen te krijgen. De kinderen die ik zie, zijn heel verschillend. Allemaal zijn ze uniek en dat vind ik supermooi. Maar regelmatig hebben ze een vol hoofd, voelen ze zich bang of verdrietig, of hebben ze nare dingen meegemaakt. Als je daar last van hebt, kan ik mee puzzelen in hoe dat is gekomen en meehelpen om daar weer minder last van te hebben.

Oh, in mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te fotograferen, tekenen en schilderen. En van uitjes maken naar strand en zee, samen met mijn vriend en onze zoon.