Regioleider: Dianne

Regioleider: Dianne

“Er zijn mogelijkheden om, behalve het begeleiden van kinderen, ook andere kwaliteiten van jezelf meer tot ontwikkeling te laten komen. Dat is fijn!”

Dianne is sinds 2016 werkzaam bij Intraverte. Destijds begon zij haar carrière als Kinderoefentherapeut met 2 dagen in de week. Ondertussen werkt Dianne al wat langer bij ons, is zij 4,5 dagen in de week gaan werken en is ze gegroeid tot Regioleider in het westen van het land. Naast dat is Dianne ook nog eens coördinator dossiers.

WAAROM INTRAVERTE?
“Omdat het werken met kinderen en het bijdragen aan hun ontwikkeling mij enorm aansprak, heb ik gesolliciteerd bij Intraverte. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Het werken bij Intraverte is uitdagend, zinvol en afwisselend. Het mooiste van mijn baan is dat ik het begeleiden van kinderen kan combineren met het samenwerken met collega’s en scholen.”

INTRAVERTE BLIJFT IN ONTWIKKELING
Dianne is niet alleen trots dat zij een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen en hun ouders, maar ook aan de ontwikkeling van het bedrijf en de regio waarin zij werkzaam is. “We groeien nog steeds en dit maakt dat er ook steeds nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen zijn. Het is fijn om de mogelijkheid te hebben om, behalve het begeleiden van kinderen, ook andere kwaliteiten van jezelf meer tot ontwikkeling te laten komen en dit dan samen met een heel team te doen.”

AFWISSELING
Wat Dianne leuk vindt aan het werken bij Intraverte? De afwisseling! “Geen dag is hetzelfde. Er zijn dagen dat je alleen maar kinderen aan het begeleiden bent, maar ook dan is elke dag weer anders. Je begeleidt namelijk altijd verschillende kinderen met verschillende vraagstukken. Andere dagen ben ik veel aan het regelen voor de regio. Dan heb ik contact met scholen, met collega’s, heb ik overleggen, ben ik bezig met de planning, met intervisies en ga zo maar door. Kortom, de afwisseling is het leukste aan mijn werk.”