Regiocoördinator: Anne

Regiocoördinator: Anne

“Ik vind het heel fijn om als Regiocoördinator niet alleen betrokken te zijn bij de kinderen en hun ouders, maar ook bij mijn collega’s.”

Al sinds 2018 is Anne werkzaam als Kinderoefentherapeut bij Intraverte. Sinds eind 2021 is zij ook doorgegroeid tot Regiocoördinator van regio Epe. Als Regiocoördinator houdt zij zich bezig met verschillende processen rondom het team. Samen met de therapeuten kijkt Anne naar hoe zij de therapeuten het beste kan ondersteunen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

VAN STAGIAIRE NAAR REGIOCOÖRDINATOR
Anne heeft al heel wat stappen tijdens haar carrière binnen Intraverte gemaakt. “Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik mij graag wilde specialiseren in kinderoefentherapie. Zo kwam ik dan ook bij Intraverte terecht en heb ik mijn eindstage hier volbracht. Na mijn eindstage heb ik ervoor gekozen om (na uitnodiging) officieel in dienst te treden bij Intraverte en als Kinderoefentherapeut aan de slag te gaan. Ondertussen ben ik ook nog eens Regiocoördinator geworden, waardoor ik al heel wat mee heb gemaakt sinds ik in aanraking ben gekomen met Intraverte.”

ALLES VOOR EEN GLIMLACH
Anne is trots als kinderen en hun ouders tevreden zijn over de begeleidingstrajecten die zij en haar team aanbieden. “Samen met mijn team doen we er alles aan om een lach op het gezicht van een kind te toveren. Het is voor mij een uitdaging om het team zo te stimuleren dat zij genoeg geprikkeld worden. Zo’n glimlach begint namelijk met therapeuten die alles uit zichzelf hebben gehaald en daardoor de beste begeleiding kunnen bieden. Als dat dan lukt, kinderen en hun ouders zijn tevreden, dan ben ik blij!”

IEDEREEN IS WELKOM
De afwisseling tussen de verschillende functies (Kinderoefentherapeut en Regiocoördinator) maakt het werk voor Anne erg leuk. “Op deze manier is er ruimte om mij op verschillende gebieden te blijven ontwikkelen. Bij Intraverte is er veel oog voor jou als persoon en staat het plezier voor zowel de medewerkers als kinderen voorop. De sfeer op de werkvloer is hierdoor altijd goed, want je merkt dat alle collega’s er samen voor willen zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij Intraverte.”