Positief Onderwijs Nederland in november gestart!

Positief Onderwijs Nederland in november gestart!

Werk jij in het onderwijs en ervaar jij ook dat het Passend Onderwijs in zijn huidige vorm kinderen onvoldoende biedt? En wil je dat kinderen voorbereidt zijn op een snel veranderende samenleving? Samen met de AVS (Algemene Vereniging Schoolleiders) zijn wij op dit moment druk met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar.

Wat houdt Positief Onderwijs in het kort in?Kinderen zijn de toekomst. Daarom is het van groot belang dat wij het onderwijs en de zorg bieden die zij nodig hebben in deze veranderde maatschappij. Hoe kunnen wij kinderen het beste helpen bij de groei en ontwikkeling die zij nodig hebben? Positief Onderwijs biedt elke leerling een routekaart om een weerbaar en wendbaar mens te worden. Het uitgangspunt daarbij is dat ieder kind dezelfde kansen krijgt om zichzelf optimaal te ontwikkelen en zich goed te voelen. Lees meer over deze routekaart in de white paper ‘Anders denken door anders te kijken’.

Wat kan Positief Onderwijs Nederland scholen aanbieden in 2020?

  • Een andere manier van kijken naar kinderen
  • Een introductieworkshop voor scholen waarin je als school vrijblijvend kennis maakt met Positief Onderwijs.
  • Diverse trainingen om Positieve Onderwijs in te richten op jouw school.
  • Een routekaart die je meeneemt in het land van Positief Onderwijs.
  • Een kidstool om kinderen en jou als leerkracht te ondersteunen in hun ontwikkeling en welbevinden.
  • Een inspiratieboek.

Meer weten over Positief Onderwijs?

Kijk dan op onze website: www.positiefonderwijsnederland.nl of neem met ons telefonisch contact met ons op via: 0578 – 688 129.