Orthopedagoog: Tara

Orthopedagoog: Tara

“Op een laagdrempelige manier helpen we niet alleen kinderen, maar ook hun ouders en scholen.

Tara is sinds 2020 werkzaam bij Intraverte als Orthopedagoog. Tijdens haar werkdagen behandelt Tara niet alleen kinderen, maar begeleidt zij ook de ouders van deze kinderen. Indien nodig zijn schoolobservaties, observaties tijdens de behandelingen van een kinderoefentherapeut of psychomotorische therapeut en een intelligentieonderzoek mogelijk. Naast dat is Tara ook regiebehandelaar voor de regio Nijkerk, Harderwijk en Tongeren (Epe).

GEDRAG IN BEWEGING
“Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met sporten en bewegen. Dit heeft altijd een groot onderdeel gevormd van mijn leven, en dat vormt het nu nog steeds. Intraverte kwam op mijn pad en zo bleken wij de juiste match. Mijn interesses voor bewegen en het gedrag van kinderen gaat erg goed op de slogan van Intraverte ‘gedrag in beweging’ en vice versa.”

LAAGDREMPELIG
Tara is trots dat er inmiddels een team van orthopedagogen ontstaan is sinds het opstarten in 2020. “Samen met dit team en alle andere collega’s kunnen we kinderen en hun ouders helpen middels verschillende ontwikkelingsperspectieven. We zijn een organisatie die er alles aan doet om op een laagdrempelige manier de kinderen, hun ouders en scholen verder te helpen als dit nodig is.”

NIEUWE IDEEËN ZIJN ALTIJD WELKOM
Wat Tara leuk vindt aan het werken bij Intraverte? “De mogelijkheid om jezelf op veel verschillende vlakken te ontwikkelen en de mogelijkheid om zelf nieuwe ideeën in te brengen. Hierdoor is er gedurende de dag enorm veel afwisseling in mijn werkzaamheden. Ook werk ik op een prachtige locatie in een groene omgeving en heb ik leuke collega’s. Zeker niet onbelangrijk!”