Officemanager Reset: Ilona

Officemanager Reset: Ilona

“Bij Intraverte wordt er oprecht gekeken naar waar iemand goed in is en wat erbij diegene past.”

Ilona is sinds 2016 werkzaam bij Intraverte. Om specifiek te zijn; Intraverte Reset, een tak van Intraverte die zich richt op (jong)volwassenen. Hier kunnen zij terecht voor vitaliteitsbegeleiding, spannings- en burn-out klachten, re-integratie en loopbaanvragen. Als Officemanager Reset is Ilona verantwoordelijk voor het inplannen van (kennismakings)afspraken, het aansturen van coaches, het onderhouden van contact met werkgevers & het UWV, en het verzorgen/ bijwonen van intervisies. Naast dat verzorgt Ilona ook nog eens de gehele administratie van A-Z.

ZINGEVING
“Plezier in het werk staat op nummer 1. Voordat ik bij Intraverte werkte, heb ik 15 jaar bij een financiële organisatie gewerkt. Daar heb ik een ontzettende leuke tijd gehad, maar ik merkte op een gegeven moment dat er iets ontbrak: zingeving. Via via kwam ik bij Intraverte terecht en hier voelde ik mij direct thuis. De baan die ik nu heb, heeft alles waar ik naar op zoek was: betekenisvol werk, een fijne sfeer, leuke collega’s en last but not least de allermooiste werkplek van Nederland.”

VEELZIJDIGHEID & VERBINDING
Ilona is trots dat zij al ruim 5 jaar met veel plezier bij Intraverte mag werken. “Het leukste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid. Elke dag is voor mij weer een feestje, want geen dag is hetzelfde. Ik mag met mensen werken en samen streven naar een bepaald doel in de breedste zin van het woord. Ik mag een luisterend oor bieden voor diegene die dat nodig heeft. Ik heb lol met mijn collega’s en verbinding staat centraal.”

EEN WARME FAMILIE
Wat Ilona leuk vindt aan het werken bij Intraverte? “Intraverte is een organisatie die zich met veel passie en energie inzet voor kinderen, volwassenen en het personeel. Met kleine stapjes kan er echt een beweging in gang gezet worden. Er wordt hierbij gekeken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Bij ons is het glas altijd halfvol. Er heerst een fijne sfeer en er is betrokkenheid bij cliënten, evenals collega’s. Er wordt oprecht gekeken naar waar iemand goed in is en wat erbij diegene past. Hierdoor zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden binnen het bedrijf. Iets waar ik dankbaar gebruik van maak!”