Vooraankondiging Symposium “Op het snijvlak van gezondheid en loopbaan”

Gezondheid en loopbaan zijn nauw met elkaar verbonden. Geestelijke en fysieke fitheid stimuleert de voortgang van een loopbaan. En strubbeling en stagnatie in een loopbaan kan de algehele fitheid negatief beïnvloeden. Aan deze directe samenhang en op welke wijze interventie mogelijk is wijden we dit Symposium.

Sinds 21 jaar begeleiden we werknemers op het snijvlak van gezondheid, zingeving,  leven en loopbaan.  We hebben in deze jaren vele mensen een stap zien maken naar een gezond leven in een passende loopbaan.

Op woensdagmiddag 12 april 2017 willen we hier in een kort maar kernachtig symposium bij stilstaan middels een aantal autoriteiten op juist dit snijvlak van gezondheid en loopbaan.

Diverse prikkelende lezingen en TED-talks worden verzorgd door onder andere:

  • E.G.J.M. Pierik (chirurg Isala Kliniek Zwolle), snijvlak gezondheidszorg, loopbaan en leven
  • A. Evers (onderzoeker Open Universiteit), over loopbaan en burn-out
  • dr. Wilmar Schaufeli (Hoogleraar KU Leuven & Universiteit Utrecht), over relatie werkbevlogenheid en duurzame inzetbaarheid.

Het volledige programma volgt binnenkort op deze site. Dit symposium is georganiseerd voor genodigden. Mocht u geïnteresseerd zijn, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Kosten 45 euro. Wilt u meer informatie of aanmelden? Stuurt u dan een mail naar info@intraverte-reset.nl