HR-team: Charisa en Sandra

HR-team:
Charisa en Sandra

“Na een fijne en gezellige tijd bij de Cliëntenadministratie wilden we onszelf graag verder ontwikkelen richting Human Resources. Dat is gelukt!”

Charisa en Sandra zijn al sinds 2016 en 2008 werkzaam bij Intraverte. De dames zijn beide bij de Cliëntenadministratie gestart, maar ze hebben ondertussen een mooie stap mogen maken. Ze zijn nu officieel HR-hunters! Het HR-team houdt zich vooral bezig met HR-administratie en werving & selectie van medewerkers. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat ze iedereen binnen onze organisatie echt persoonlijk kennen, weten waar de talenten liggen en dat ze mee kunnen denken qua opleiding en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers.

WORKBESTIE
Waar Charisa en Sandra trots op zijn? Hetgeen wat zij binnen HR neerzetten. “We zijn echt een team en daardoor blijven we samen werken aan de ontwikkeling binnen HR en natuurlijk ook onszelf. We houden elkaar scherp en kunnen alles tegen elkaar zeggen. Dit zorgt voor een fijne communicatie tussen ons en de werknemers van Intraverte.”

EEN MOOIE CLUB
Met fijne gedreven collega’s en op de mooiste plek van de Veluwe gaan Charisa en Sandra met plezier naar hun werk. “Het is heel mooi op onze eigen manier een aandeel te hebben in het begeleiden van kinderen. We ontmoeten veel mensen tijdens sollicitatiegesprekken en het is inspirerend om te bekijken of deze mensen passen bij de visie en missie van Intraverte. Het samenbrengen van de vacature met de juiste mensen geeft energie. Het is dan ook geweldig om tijdens onze uitjes of inspiratiedagen alle medewerkers samen te zien. Veel van deze collega’s hadden hun eerste kennismaking met ons.”

GEMEENSCHAPPELIJKE DRIJFVEER
“Bij Intraverte zijn er korte lijnen en ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers. Het is wat ons betreft erg waardevol om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze professionele organisatie. Dit doen we samen met gedreven medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor alle kinderen die hulp kunnen gebruiken. Een mooi gedachtengoed!”