Ergotherapeut: Marco

Ergotherapeut: Marco

“Kinderen komen met veel plezier naar Intraverte, omdat zij de behandelingen als prettig ervaren. Dit komt voornamelijk doordat de behandelingen op een speelse manier vormgegeven worden.”

Binnen Intraverte is Marco werkzaam als Ergotherapeut. Hij is verantwoordelijk voor het oppakken van de uiteenlopende hulpvragen van kinderen die bij ons terecht zijn gekomen met sensomotorische klachten. Het doel is onder andere te helpen bij de motoriek, zintuigelijke informatieverwerking, aandachtsproblemen en werkhoudingsproblemen.

DE BASIS
“Toen ik als Ergotherapeut afgestudeerd was, wist ik het zeker. Ik wil met kinderen werken. Bij Intraverte was ik aan het juiste adres. Intraverte biedt namelijk de mogelijkheid om als kinderergotherapeut op basisscholen te werken. Ideaal, omdat je dan je eigen tijd kunt indelen.”

GEHOORD EN GEACCEPTEERD VOELEN
Marco is trots dat hij als ergotherapeut op een leuke en fijne manier een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen. “Kinderen vinden het vaak jammer als de behandeltijd voorbij is, omdat ze zich gehoord en geaccepteerd voelen binnen Intraverte. Hoewel dat misschien wat verdrietig klinkt, is dit wel een enorm compliment voor mij en voor de organisatie.”

EIGEN EXPERTISE
Marco geeft aan dat hij het leuk vindt om bij Intraverte te werken, maar waarom? “Binnen Intraverte mag je de hulpvragen vanuit je eigen expertise behandelen, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen professionaliteit uit te oefenen. Ik kan daarom veel beweegspellen met de kinderen doen. Het is enorm leuk om te zien hoe dit een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het kind. Binnen mijn regio, en ook in Tongeren (Epe), hangt er een fijne sfeer, waarbij iedereen open staat om elkaar te helpen waar mogelijk.”