Corona

Coronavirus en begeleiding Intraverte

We volgen hierbij de richtlijnen van de Rijksoverheid.

  • Kinderen met verkoudheidsklachten blijven thuis
    Kinderen blijven bij verkoudheidsklachten thuis. Ook als dat lichte klachten zijn zoals niezen of een snotneus.
  • Brengen en halen
    Voor groep 1 tot en met 6 geldt dat één ouder/verzorger het kind mag brengen en halen. Daarbij blijven zij buiten de school/locatie, houden 1,5 meter afstand. Het advies is om een mondkapje te dragen. Kinderen van groep 7 en 8 komen zoveel mogelijk zelf naar school.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag omtrent de voortgang van de begeleiding van je zoon/dochter? Zie hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op met onze cliëntadministratie via 0578-688127.

Gaat de begeleiding van mijn zoon/dochter door?
Er wordt door de therapeut contact met je opgenomen om de voortgang van de begeleiding te bespreken. We bespreken daarbij ook of er een alternatieve locatie is en de mogelijkheid van videobellen.We vinden het belangrijk om telefonisch een ouderevaluatie af te spreken. Het is voor kinderen ook een spannende tijd en om de continuïteit van de zorg te kunnen waarborgen bieden wij, als een fysieke ontmoeting niet mogelijk is, in elk geval de mogelijkheid om de begeleiding tijdelijk voor te zetten via videobellen (screen to screen begeleiding).

Hoe werkt begeleiding via videobellen?
Nadat de ouder toestemming heeft gegeven om de begeleiding voort te zetten via videobellen, wordt er allereerst een afspraak met de ouder ingepland. Tijdens deze afspraak wordt de invulling van de komende weken besproken en krijgt de ouder instructie hoe de begeleiding thuis voortgezet kan worden.

Ik heb de afspraak niet op tijd afkunnen zeggen door ziekte, krijg ik nu een no show factuur?
In deze bijzondere omstandigheden zal er geen factuur worden gestuurd, maar de therapeut zal contact met je opnemen om de verdere voortgang te bespreken en de mogelijkheid van videobellen te bespreken.

 

img

Coronavirus en begeleiding Intraverte

22 maart 2021 Lees meer
img

Kidstool Positief Onderwijs Nederland

18 maart 2021 Lees meer
img

Noah (8 jaar) voelde zich dom en onhandig

9 maart 2021 Lees meer