Communicatieteam: Lars en Jurjen

Communicatieteam:
Lars en Jurjen

“We hebben uiteenlopende taken, waarbij geen dag hetzelfde is. Die variatie maakt het werk ontzettend leuk!”

Lars en Jurjen zijn onze mannen van de Communicatie. Zij zijn verantwoordelijk voor veel verschillende dingen op het gebied van, je raadt het al, communicatie. Van het beheren van social media kanalen tot aan interne communicatie, van het vormgeven van flyers en lesmateriaal tot aan onderhoud op de website en van het begeleiden van videoproducties tot aan het schrijven van deze ‘werken bij’ pagina. Een heel uitgebreid takenpakket dus!

GEEN DAG IS HETZELFDE
“Beide waren we toe aan een (nieuwe) uitdaging in ons vakgebied. Een uitdaging waarbij we veel uiteenlopende taken hebben en waarbij geen dag hetzelfde is. Variatie in het werk maakt het werk ontzettend leuk. Wat het werk ook leuk maakt, is dat Intraverte niet commercieel is ingesteld, maar juist betekenisvol en maatschappelijk bewust is. Iets waar we beide enorm voor open stonden en nog steeds voor staan, ondanks dat wij zelf niet met kinderen in de gymzaal staan. We vinden het tof om op onze eigen manier een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind.”

SAMENWERKINGSDUO
Lars en Jurjen zijn trots op de samenwerking die zij hebben in combinatie met het maken van mooie communicatie-uitingen. “Lars focust zich vooral op het vormgeven van materiaal en Jurjen houdt zich meer bezig met (tekstuele) content. Hierdoor spelen we goed op elkaar in, vullen we elkaar aan en kunnen we samen de mooiste communicatie-uitingen maken. Het geeft dan ook voldoening als je van collega’s, of andere partijen, te horen krijgt als een uiting er goed uit ziet en je dus positieve reacties ontvangt.”

PLEZIER
Wat Lars en Jurjen leuk vinden aan het werken bij Intraverte? “De uitdagingen die er elke dag weer opnieuw zijn. We zijn niet meer alleen Intraverte, maar ook Intraverte Academie, Intraverte Boost en Intraverte Reset. We groeien hard met verschillende labels, waardoor het soms best aanpoten is om die groei in goede banen te leiden. Maar dat is fijn! Dat zorgt ervoor dat we iedere dag iets anders tofs te doen hebben en dat zorgt voor plezier. We blijven onszelf ontwikkelen!”