Cliëntenadministratie: Tess

Cliëntenadministratie: Tess

“Intraverte is niet alleen een groeiende organisatie die veel kan bieden om de ontwikkeling van een kind te ondersteunen, maar ook een organisatie die zelf constant in ontwikkeling is.”

Sinds maart 2021 is Tess werkzaam als Coördinator Cliëntenadministratie. De cliëntenadministratie staat 5 dagen in de week klaar voor alle vragen over onze verschillende diensten en trajecten. Naast dat ontzorgt de cliëntenadministratie onze therapeuten en orthopedagogen met declaraties en het aannemen van cliënten. En de functietitel van Tess zegt het al; zij coördineert dit allemaal. Ook is Tess betrokken bij verschillende projecten en houdt zij zich bezig met kwaliteit, onder andere de visitatie en certificering.

MAATSCHAPPELIJK DOEL
“Waarom ik bij Intraverte werk, is vrij simpel. De organisatie spreekt mij enorm aan, omdat je je steentje bijdraagt aan de maatschappij. Maar eigenlijk heb ik het niet alleen over het maatschappelijke doel van de praktijk, maar ook de sfeer binnen de organisatie. De missie & visie met de daarbij behorende kernwaarden worden met z’n allen nageleefd, ook als je niet als therapeut werkzaam bent.”

STEUN
Tess vindt het heel mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan het gedeelde doel van Intraverte, maar zij is vooral trots op haar team van de cliëntenadministratie. “Er wordt ontzettend hard gewerkt, maar we zorgen met elkaar ook voor een fijne sfeer en gezelligheid. We staan altijd voor elkaar klaar en doen het met z’n allen!”

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD
Wat Tess het leukste vindt? “De diversiteit is toch wel één van de leukste dingen van mijn werk. Ik mag samenwerken met veel verschillende collega’s, ik ben betrokken bij verschillende facetten en daardoor heb ik toch wel echt een breed inzicht in Intraverte als organisatie gekregen. We zijn een platte organisatie waarin iedereen heel toegankelijk is, je makkelijk kunt overleggen en waar het altijd gezellig is.”